Filmele „The Gentlemen”, regizat de Guy Ritchie, cu Matthew McConaughey şi Charlie Hunnam în distribuţie, şi „Matthias & Maxime”, de Xavier Dolan, se numără între premierele weekendului în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul de acţiune „Gangsteri cu stil/ The Gentlemen” spune povestea unui britanic care încearcă să vândă unor miliardari americani imperiul pe care l-a creat de pe urma drogurilor.

Din distribuţie mai fac parte Hugh Grant şi Colin Farrell, Jeremy Strong şi Michelle Dockery.

Al optulea lungmetraj semnat de canadianul Dolan a avut premiera în competiţia Festivalului de Film de la Cannes din 2019.

În centrul poveştii se află doi prieteni din copilărie, Matthias şi Maxime, care se sărută pentru filmările unui scurtmetraj de amatori. În urma acestui sărut aparent inofensiv, vieţile lor sunt date peste cap.

Drama îi are în rolurile principale pe Gabriel D'Almeida Freitas şi Xavier Dolan.

O altă premieră a weekendului este animaţia „Patrula căţeluşilor/ Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!”. Căţeluşii au construit o pistă de curse şi sunt gata să fie echipa de pit-stop a unui legendar pilot. Dar când el nu mai poate participa la cursă, este înlocuit de cel mai mare admirator, care trebuie să îşi învingă lipsa de încredere în sine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.