Mattel a lansat o păpuşă Barbie cu efigia cântăreţei americane Tina Turner iar stocurile au fost deja epuizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Păpuşa este îmbrăcată precum cântăreaţa în anii 1980, cu jachetă de blugi şi fustă mini din piele, aspectul Tinei Turner din 1984, aşa cum apare în videoclipul melodiei "What's love got to do with it". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@barbie)

"Barbie este mândră să onoreze cariera de neegalat a "reginei rock’n roll” cu o păpuşă Tina Turner. Colecţionarii şi fanii muzicii pot onora emblema muzicii cu noua semnătură Barbie”, se arată pe contul de Instagram al Barbie.

Lansată vineri, păpuşa este deja sold out pe site-ul Mattel şi pe site-urile de vânzări online care o comercializează.

Mattel a onorat astfel multe personalităţi: actriţa transgender Laverne Cox la etnologul britanic Jane Goodall, activistul american pentru drepturile civile Rosa Parks şi jucătoarea de tenis Billie Jean King.

În septembrie anul trecut, după moartea Reginei Elizabeth II, preţurile la păpuşile Barbie cu imaginea ei au crescut, ajungând uneori la mii de euro. Păpuşa a fost creată în iunie anul trecut, cu ocazia Jubileului de Platină al suveranei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.