Stevie Nicks, solista grupului Fleetwood Mac, a dezvăluit că membrii trupei nu au comunicat deloc cu Lindsey Buckingham de la începutul anului 2019, când chitaristul a suferit un atac de cord şi a fost operat, citează NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buckingham, care a fost dat afară din trupă în aprilie 2018, a fost supus, în februarie 2019, unei operaţii pe cord deschis.

Luna trecută, Nicks a spus că ea i-a trimis lui Buckingham o scrisoare imediat după aflarea veştii, cerându-i să aibă grijă de el, să îşi recupereze vocea.

Într-un interviu acordat recent NME, ea a spus că atacul de cord al lui a fost „grav” şi că membrii trupei Fleetwood Mac „i-au scris şi i-au spus că ar face bine să se facă bine”.

„Fiind fostă iubită, am scris mai mult de atât. Am spus: «Să faci bine să fii bine şi să ai grijă de tine». Acelaşi lucru, nu? Dar nu am mai comunicat cu el de atunci”, a spus ea. „Este OK. dacă e să se întâmple vreodată, se va întâmpla. Dacă e să comunicăm vreodată din nou, o vom face. Nu se întâmplă acum”.

Întrebată dacă Buckingham a confirmat în vreun fel primirea scrisorii, Nicks a spus că el „ne-a scris tuturor un fel de scrisoare de grup”.

„Niciunul dintre noi nu a mai comunicat cu el de atunci. A durat 43 de ani, aşa că am avut o călătorie chiar foarte bună”, a adăugat ea.

Lindsey Buckingham a anunţat, în decembrie 2018, că a ajuns la o înţelegere cu foştii săi colegi din Fleetwood Mac privind procesul pe care el l-a intentat după ce a fost dat afară din trupă înaintea turneului mondial, la începutul aceluiaşi an.

Buckingham s-a alăturat trupei în 1975 şi a cântat cu Fleetwood Mac până în 1987. Alături de Mick Fleetwood, John McVie, Christine McVie şi Stevie Nicks a lansat „Rumours” (1977), cel mai de succes album al grupului, care a fost vândut în peste 40 de milioane de copii.

El a revenit în trupă în 1997, iar în 2017 a lansat un album, duet cu McVie.

Ca artist solo, Buckingham a lansat şase albume de studio şi începuse turneul de promovare a colecţiei „Solo Anthology: The Best of Lindsey Buckingham”. Concertele pe care le avea programate au fost suspendate.

În ianuarie 2020, bateristul Mick Fleetwood a declarat pentru revista Rolling Stone că grupul Fleetwood Mac nu va accepta vreodată revenirea chitaristului şi solistului Lindsey Buckingham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.