Stevie Nicks, solista grupului Fleetwood Mac, a dezvăluit că membrii trupei nu au comunicat deloc cu Lindsey Buckingham de la începutul anului 2019, când chitaristul a suferit un atac de cord şi a fost operat, citează NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buckingham, care a fost dat afară din trupă în aprilie 2018, a fost supus, în februarie 2019, unei operaţii pe cord deschis.

Luna trecută, Nicks a spus că ea i-a trimis lui Buckingham o scrisoare imediat după aflarea veştii, cerându-i să aibă grijă de el, să îşi recupereze vocea.

Într-un interviu acordat recent NME, ea a spus că atacul de cord al lui a fost „grav” şi că membrii trupei Fleetwood Mac „i-au scris şi i-au spus că ar face bine să se facă bine”.

„Fiind fostă iubită, am scris mai mult de atât. Am spus: «Să faci bine să fii bine şi să ai grijă de tine». Acelaşi lucru, nu? Dar nu am mai comunicat cu el de atunci”, a spus ea. „Este OK. dacă e să se întâmple vreodată, se va întâmpla. Dacă e să comunicăm vreodată din nou, o vom face. Nu se întâmplă acum”.

Întrebată dacă Buckingham a confirmat în vreun fel primirea scrisorii, Nicks a spus că el „ne-a scris tuturor un fel de scrisoare de grup”.

„Niciunul dintre noi nu a mai comunicat cu el de atunci. A durat 43 de ani, aşa că am avut o călătorie chiar foarte bună”, a adăugat ea.

Lindsey Buckingham a anunţat, în decembrie 2018, că a ajuns la o înţelegere cu foştii săi colegi din Fleetwood Mac privind procesul pe care el l-a intentat după ce a fost dat afară din trupă înaintea turneului mondial, la începutul aceluiaşi an.

Buckingham s-a alăturat trupei în 1975 şi a cântat cu Fleetwood Mac până în 1987. Alături de Mick Fleetwood, John McVie, Christine McVie şi Stevie Nicks a lansat „Rumours” (1977), cel mai de succes album al grupului, care a fost vândut în peste 40 de milioane de copii.

El a revenit în trupă în 1997, iar în 2017 a lansat un album, duet cu McVie.

Ca artist solo, Buckingham a lansat şase albume de studio şi începuse turneul de promovare a colecţiei „Solo Anthology: The Best of Lindsey Buckingham”. Concertele pe care le avea programate au fost suspendate.

În ianuarie 2020, bateristul Mick Fleetwood a declarat pentru revista Rolling Stone că grupul Fleetwood Mac nu va accepta vreodată revenirea chitaristului şi solistului Lindsey Buckingham.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.