Steaua preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, de pe Walk of Fame (Bulevardul Celebrităţilor) din Los Angeles a fost din nou vandalizată săptămâna acesta, fiind acoperită cu bare din lemn lipite cu bandă, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barele, amplasate de un artist stradal din Los Angeles, au fost îndepărtate joi.

Steaua magnatului imobiliar şi fostă vedetă de reality show - inaugurată în 2007 pentru a recompensa succesul emisiunii sale "The Apprentice" - a fost regulat ţinta unor atacuri la adresa candidatului devenit preşedinte.

Aceasta a fost vandalizată de mai multe ori de când Trump a fost ales în funcţia de preşedinte, inclusiv o dată a fost spartă cu un târnăcop în iulie 2016. Îmbrăcat ca un muncitor în construcţii, un bărbat a spart steaua cu un târnăcop şi o bâtă.

James Otis a fost condamnat la 20 de zile de muncă în folos public şi la o amendă de 4.400 de dolari, însă eliberat sub control judiciar timp de trei ani.

În vara lui 2016, un artist stradal a ridicat un zid în jurul stelei lui Donald Trump cu cărămizi de 15 centimetri înălţime, pe când candidatul republican promitea construirea unui zid la frontiera cu Mexicul.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.