Jesse Hughes, solistul trupei Eagles of Death Metal, s-a scuzat faţă de „tinerii din America” pentru că a criticat protestul March for Our Lives de la Washington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scuzele - transmise prin intermediul unei înregistrări video publicate pe Instagram - vin după cinci zile de când el a făcut mai multe remarci nepotrivite. Hughes a spus că elevii supravieţuitori atacului din februarie de la Marjory Stoneman Douglas High School sunt „abuzatori josnici ai morţilor”.

„Recent, am făcut unele postări pe Instagram care nu au comunicat ce simt faţă de diverse subiecte. Ceea ce am intenţionat să fie o aserţiune privind deturnarea de oricare parte a mişcării tinerilor naţiunii noastre a ieşit drept un atac personal”, a spus el.

Hughes a adăugat: „Vreau să fiu clar, nu am intenţionat niciodată să se întâmple asta. Nu încercam să contest tinerii din America şi acest frumos lucru pe care ei au reuşit să îl facă. Îmi pare rău cu adevărat, nu am vrut să rănesc pe nimeni ori să cauzez vreun rău”.

În mesajul lui Hughes despre March for Our Lives, ulterior şters, muzicianul - supravieţuitor al atacului terorist de la Bataclan din 2015 - a transmis: „Ca supravieţuitor al unui atac armat în masă, pot spune din experienţa personală că voi, toţi cei care protestaţi şi lipsiţi de la şcoală, insultaţi memoria celor care au fost ucişi şi mă abuzaţi şi insultaţi pe mine şi oricare alt iubitor de libertate prin fiecare acţiune a voastră”.

Sâmbătă noapte, el a spus că speră să fie iertat şi să se înţeleagă că „nu am vrut să fac ceea ce părea că făceam”.

Atacul armat de la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, Florida, a avut loc pe 14 februarie 2017. Acesta a fost cel mai sângeros atac armat la o şcoală americană de la cel din Newtown, în Connecticut, din urmă cu peste cinci ani. Nikolas Cruz, fost elev al liceului, care fusese exmatriculat, a ucis 17 persoane.

 

A post shared by Jesse Hughes (@fatherbadass) on

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.