Interpretul Smiley are rolul principal în lungmetrajul „Odată pentru totdeauna", o comedie cu accente dramatice, ce va fi în cinematografe din 25 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul spune povestea unui regizor de succes şi tată a doi copii, Alex, care trece printr-o perioadă a vieţii sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce îşi anunţă familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze şi doar cu ajutorul lor reuşeşte să depăşească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieţii şi că familia, iertarea şi dragostea sunt leacul pentru orice.



„Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii şi nu ştiam dacă să o accept. Eu nu mă simţeam pregătit pentru că nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, ştiam că Iura are un talent să explice şi să-ţi inducă stările personajului.", povesteşte Smiley.

„Odată pentru totdeauna" este regizat de Iura Luncaşu, iar povestea filmului este inspirată de momente din viaţa regizorului, după cum mărturiseşte: „Povestea filmului redă fragmente din viaţa mea, astfel că mi-a fost uşor să creez scenele din film, până la cel mai mic detaliu. Privind din exterior povestea astăzi, în interpretarea lui Smiley, am retrăit acele momente fără stări de tristeţe sau angoasă, ci împăcat cu emoţia şi verosimilul situaţiilor”. 

Smiley joacă alături de Ada Galeş, actriţa care a câştigat un premiu Uniter pentru debut şi, de asemenea, are o carieră impresionantă atât în teatru, cât şi în film. Actriţa ne mărturiseşte că a fost o încântare colaborarea cu Smiley: „Pentru mine Andrei (Smiley) a fost o adevărată revelaţie. Au fost secvenţe în care stăteam la monitor cu Iura şi îi spuneam: <Tu ai văzut cât de bine a jucat? Ai văzut ce autentic a părut?>”. 

Din distribuţia filmului mai fac parte Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, dar şi Mihnea Luncaşu, fiul regizorului. 

„Odată pentru totdeauna" va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată ţara, începând cu 25 februarie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.