Show-ul de la Sala Palatului al comediantului Costel Bojog este deja sold out cu mai bine de două săptămâni înainte de reprezentaţia care va avea loc pe 9 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul, care s-a făcut remarcat n show-urile de stand up pentru ironiile acide cu care descrie viaţa de familie, are pe 9 noiembrie un nou show în care cu siguranţă vor fi şi poveşti din perspectiva sa de tată a trei copii.

Popularitatea de care se bucură Costel, precum şi trendul ascendent al show-urilor de stand up au fost confirmate încă o dată de cele aproape 4.000 de bilete vândute.

În spectacolul de pe 9 noiembrie, Costel îi va avea invitaţi pe Sorin Pârcalab, Mincu şi Cristi Popesco într-o reîntalnire a "băieţilor duri ai
comediei".

"Mulţumesc tuturor celor care au cumpărat bilete. Vă promit un show nou care o să fie ca o haină veche, o să rupă”, spune comediantul.

Costel se află în aceste zile într-un turneu prin ţară, aşa că pentru cei care nu au mai găsit bilete la Sala Palatului, mai sunt şanse ca admiratorii săi să-l vadă când comediantul va ajunge şi în oraşele de pe lângă Bucureşti.

Costel la Sala Palatului este un spectacol produs de Club 99, Artitude şi ublime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.