Echipa "Gaslit", serial american despre scandalul Watergate, va trebui să vaccineze pe toată lumea contra Covid-19 dacă îşi doreşte ca Sean Penn să revină pe platoul de filmare. Actorul a pus această condiţie, aşa cum scriu publicaţiile americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rolul lui din "Gaslit", unde îi va da replica Juliei Roberts, necesită mai multe săptămâni de filmare. 

NBC Universal, studioul care produce "Gaslit", a organizat pe platou un centru de vaccinare. 

Acţiunea lui Sean Penn îşi propune să încurajeze Hollywood-ul să promoveze vaccinarea, evitând răspândirea unei eventuale variante a coronavirusului, mai scrie Deadline. 

Platoul de filmare se află în Burbank, California, stat care tocmai a adoptat noi măsuri de restricţie în faţa propagării pandemiei. 

Actorul s-a oferit, de asemenea, să faciliteze implementarea unei vaccinări obligatorii pentru toţi, pe cheltuiala sa, conform Variety. 

Sean Penn şi Julia Roberts vor juca rolurile lui John Mitchell, avocatul lui Richard Nixon, şi Martha Mitchell, soţia sa. Pentru moment, nu a fost anunţată o dată de difuzare. 

Potrivit Deadline, Sean Penn a lipsit de la Fetivalul de Film de la Cannes unde filmul său "Flag Day" a fost în competiţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.