Rapperul Ermias Davidson Ashedom, cunoscut ca Nipsey Hussle, a fost împuşcat mortal, duminică, în faţa magazinului pe care îl deţinea în cartierul Hyde Park din Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Los Angeles Times, citat de Variety, Ashedom a fost împuşcat de mai multe ori şi transportat la spital unde a fost pronunţat decesul.

Nu a fost reţinut, până în prezent, niciun suspect, a declarat poliţia din Los Angeles pentru NBC.

Atacul armat, în care au fost rănite ale două persoane, a avut loc în afara Marathon Clothing Company, pe care Ashedom l-a deschis în 2017 cu doi parteneri.

Născut în 1985 şi crescut în Los Angeles, Ashedom a lansat mai multe mixtape-uri înainte de a debuta discografic anul trecut cu „Victory Lap”. A fost nominalizat la premiile Grammy, în categoria „Best Rap Album”, câştigată de „Invasion of Privacy” al lui Cardi B. 

A colaborat, între alţii, cu Drake, pentru piesa „Killer”, şi cu Snoop Dogg, pentru „Upside Down”. 

El avea un copil cu actriţa Lauren London.

Vestea asasinării lui Nipsey Hussle a stârnit un val de omagii online. Drake, care a dezvăluit că urma să colaboreze din nou cu rapperul la o piesă, Rihanna, Sza, Chance the Rapper, Meek Mill, Chuck D, Boi-1da, Doc Mckinney şi Murda Beatz se numără între cei care s-au exprimat regretul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.