Rapperul Kanye West şi-a prezentat joi al zecelea album, "Donda", pe un stadion din Atlanta, dar lansarea oficială prevăzută vineri nu a avut loc, ceva obişnuit pentru artist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kanye West, 44 de ani, a întârziat două ore la această petrecere sold-out, unde a cântat fără microfon, mulţumindu-se să meargă şi să danseze pe scenă, îmbrăcat în roşu, în timp ce melodiile lui au fost ascultate în difuzoare. 

În acest album, care poartă numele mamei sale, decedată în 2007, Kanye West reia teme religioase şi face referire la separarea ultramediatizată de Kim Kardashian, care se afla în public joi seară la Atlanta, la fel şi copiii lor, scrie AFP. 

Rapperul Jay-Z apare pe album, într-un duet în care pare că face referire la susţinerea lui Donald Trump de către West. Pe album apar şi Travis Scott, Pusha T, Lil Baby şi Pop Smoke, decedat în 2020.

După evenimentul de la Atlanta, fragmente din piesa "No child left behind" au fost difuzate marţi în timpul celui de-al şaselea meci al finalei NBA.

Vineri, ziua în care ar fi trebuit lansat oficial discul, nu s-a întâmplat nimic. Şi albumul "Jesus is King", recompensat cu un premiul Grammy în 2019, a fost difuzat după ce mai multe date de lansare au fost anulate.

Kanye West, unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din lume, a format cu starleta de televiziune Kim Kardashian unul dintre cele mai urmărite cupluri de pe planetă, până la divorţul lor anunţat anul acesta. 

Săptămâna aceasta, artistul devenit om de afaceri, a fost ocupat cu lansarea celui mai recent titlul al lui Lil Nas X, "Industry Baby", pe care l-a produs. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.