Cântăreaţa Pink a decis să nu mai publice pe reţelele de socializare imagini cu copiii ei, după ce a primit comentarii negative la o fotografie în care fiul ei apare dezbrăcat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografia cu Jameson, fiul ei în vârstă de 2 ani, a primit numeroase comentarii negative pe Instagram.

„Trăim la o fermă. Copiii mei sunt dezbrăcaţi. Asta se întâmplă. Uneori şi eu sunt dezbrăcată”, spune ea în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show” de luni, potrivit The Hollywood Reporter. Pink a explicat că, înainte ca fotografia să fie făcută, copilul şi-a dat jos scutecul pentru înot care era ud. 

Imaginea suprinsă în urmă cu trei săptămâni îi arată pe Jameson şi sora lui, Willow, în vârstă de 7 ani, alături de un pelican care a petrecut două ore cu familia.

„Oamenii au mers până acolo încât au spus că «cineva ar trebui să cheme Protecţia copilului» pentru că nu avea scutecul şi să mă întrebe cum îndrăznesc - unele dintre cele mai absurde lucruri. Am plâns mult după asta, pentru că îmi place să împărtăşesc poze cu familia mea... Sunt mai mândră de copiii mei decât de orice alt lucru pe care l-am făcut şi nu o să îi mai arăt. Nu o voi mai face”.

Cântăreaţa spune că este deschisă criticilor atâta timp cât sunt constructive şi emise politicos. „Îi înţeleg pe cei care spun «Trebuie să fii mai atentă, eşti în vizorul public, trebuia să te fi gândit la asta» şi au dreptate, dar există un mod frumos de a spune asta”, a mai afirmat ea în emisiunea care va fi difuzată luni.

Pink şi Corey Hart, fost motociclist de curse, au doi copii - Willow, în vârstă de 7 ani, şi Jameson, în vârstă de 3 ani.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.