Creatoarea primului serial despre mistere şi criminali în serie din YouTube-ul românesc şi fost model, Marilu Dobrescu a fost aleasă câştigătoarea titlului Romanian Social Media Star of 2021, în urma voturilor exprimate de public, la ediţia de anul acesta a People’s Choice Awards, anunţă televiziunea E!.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În intervalul 27 octombrie - 17 noiembrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii din televiziune, muzică, film şi pop culture.

Pentru a treia oară în istoria premiilor E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României.

Marilu Dobrescu este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste personalităţi feminine din online-ul românesc, influencer, cu o comunitate de oameni dedicaţi. Este fost model şi a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo şi Liu Jo. Este creatoarea primului serial despre mistere şi criminali în serie din YouTube-ul românesc, „True Crime România”, apreciat de sute de mii de utilizatori.

Pe locurile al doilea, respectiv al treilea s-au clasat Maria Zvinca şi Alina Ceuşan.

Gala 2021 People’s Choice Awards va fi difuzată în noaptea de marţi spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la ora 02:00 şi continuând cu ceremonia, de la ora 04:00. Reluare galei este programată miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.