Academia Americană de Film a anunţat cele patru categorii de premii - imagine, montaj, scurtmetraj live-action, machiaj şi coafură - care vor fi prezentate în pauzele publicitare la cea de-a 91-a ceremonie Oscar, difuzată de ABC pe 24 februarie, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea Academiei a aprobat din august anul trecut un plan prin care unele dintre cele 24 de categorii de premii să fie acordate în pauzele publicitare pentru a reduce durata ceremoniei la trei ore. 

Preşedintele Academiei, John Bailey, a spus că în cazul celor patru categorii, discursurile câştigătorilor vor fi difuzate mai târziu când va fi retransmisă ceremonia. El a explicat că prezentările celor patru vor fi difuzate online cu ajutorul partenerilor de la ABC. "Fanii le vor putea urmări pe Oscar.com şi pe canalele de socializare ale Academiei. Este prima transmisiune prin streaming a spectacolului nostru şi va contribui la conştientizarea şi promovarea acestor categorii de premii", a spus Bailey. 

La categoria "cea mai bună imagine" candidaţii sunt: "Cold War" (Lukasz Zal), "The Favourite" (Robbie Ryan), "Never Look Away" (Caleb Deschanel), "Roma" (Alfonso Cuarón), "A Star Is Born" (Matthew Libatique).

Pentru "cel mai bun montaj" concurează: "BlacKkKlansman" (Barry Alexander Brown), "Bohemian Rhapsody" (John Ottman), "Green Book" (Patrick J. Don Vito), "The Favourite" (Yorgos Mavropsaridis), "Vice" (Hank Corwin).

Cel mai bun scurtmetraj live-action va fi ales dintre: "Detainment" (Vincent Lambe), "Fauve" (Jeremy Comte), "Marguerite" (Marianne Farley), "Mother" (Rodrigo Sorogoyen), "Skin" (Guy Nattiv).

Machiaj şi coafură: "Border", "Mary Queen of Scots" şi "Vice".

Pentru prima dată în 30 de ani, ceremonia de decernare a premiilor Oscar din 24 februarie nu va avea un prezentator unic, a confirmat, săptămâna trecută, Academia Americană de Film. Acest rol va reveni vedetelor care se vor succeda pe scenă pentru a prezenta fiecare dintre cele 24 de categorii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.