Un remake după drama "Propunere Indecentă/ Indecent Proposal" din 1993, despre un miliardar care oferă unui cuplu un milion de dolari pentru o seară romantică cu soţia, este în lucru la Paramount Players, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Collider, Paramount Players va produce o nouă versiune a filmului şi l-a angajat pe scenaristul filmelor "Girl on the Train" şi "Secretary", Erin Cressida Wilson, să scrie rolurile. 

Regizat de britanicul Adrian Lyne şi adaptat după romanul cu acelaşi nume al lui Jack Engelhard, originalul "Indecent Proposal" îi are în distribuţie pe Woody Harrelson şi Demi Moore, în rolurile celor doi soţi, şi pe puternicul om de afaceri care face propunerea, interpretat de actorul Robert Redford.

Filmul a generat încasări de peste 250 de milioane de dolari la nivel mondial. 

În ciuda succesului comercial, "Propunere Indecentă" a fost criticat. Derek Malcolm, de la The Guardian, l-a descris ca "nimic mai mult decât o fantezie organizată şi bine decorată, care nu trebuie luată în serios pentru moment". 

Filmul a câştigat Zmeura de Aur pentru "cel mai prost film", "cel mai prost scenariu", şi "cea mai slabă interpretare a unui rol secundar" (Woody Harrelson).

Când a fost lansat, filmul original a fost criticat de feministe pentru că promova "o tendinţă neplăcută" în filme, arătând că femeile se vând pentru bani sau ca premiu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.