Rachel Zegler, o elevă de liceu în vârstă de 17 ani, o va interpreta pe Maria în noua versiune a musicalului "West Side Story", regizat de Steven Spielberg, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit că am putut să reunesc o echipă care reflectă formidabilul talent al comunităţii hispanice din Statele Unite, sub toate aspectele sale", a declarat cineastul pentru The Hollywood Reporter. 

"Sunt fascinat de puterea talentului acestor tineri artişti şi cred că vor aduce o nouă energie intensă acestui film muzical, care este mai relevant ca oricând", a adăugat Spielberg.  

Regizorul a insistat ca rolurile versiunii sale din "West Side Story" să fie toate interpretate de actori latino-americani, contrar filmului din 1961. 

Americană de origine columbiană, Rachel Zegler va relua rolul Mariei, iniţial interpretat de Natalie Wood. 

"Sunt foarte recunoscătoare să pot lucra cu unul dintre regizorii mei preferaţi şi cu această distribuţie incredibilă", a scris pe Twitter tânăra. 

Începătoare în comedie, idolul ei este Rita Moreno, actriţa portoricană care a câştigat un premiu Oscar pentru rolul Anita din filmul original. 

Singura actriţă latino-americană din filmul din 1961, Moreno va fi şi în această versiune, nu doar în calitate de producător executiv, ci în rolul Valentina, versiunea modernizată şi feminizată a personajului "Doc", negustorul cu inimă mare din opera originală. 

Rolul Anitei va fi personificat de Ariana DeBose, care a declarat că este foarte onorată să păşească pe urmele femeilor remarcabile care au jucat-o pe Anita.  

"West Side Story" este o adaptare a comediei muzicale a lui Leonard Bernstein, insirată din iubirea imposibilă din "Romeo şi Julieta", de Shakespeare, în care bandele rivale Sharks şi Jets înlocuiesc familiile Montague şi Capulet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.