Neo westernul „Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie în rol principal, va fi lansat în luna mai a acestui an, potrivit unui anunţ făcut de Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul va debuta pe 14 mai, atât în cinematografe, cât şi pe platforma de streaming HBO Max, ca parte a lineup-ului Warner Bros. pentru 2021.

Bazat pe romanul omonim al lui Michael Koryta, apărut în 2014, filmul este descris drept un western feminin plasat în timpul unui incendiu de vegetaţie din Montana. Un adolescent este martorul unei crime şi e urmărit de doi gemeni asasini prin sălbăticia din Montana. Un expert în supravieţuire are ca obiectiv protejarea lui, însă incendiul îi ameninţă pe toţi.

Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar pentru „Hell or High Water” (2016), a regizat după propriul scenariu adaptat anterior de Charles Leavitt şi Koryta. 

Distribuţia este completată de Nicholas Hoult, Tyler Perry, Jon Bernthal, Aidan Gillen, Medina Senghore, Finn Little, Jake Weber, James Jordan şi Tory Kittles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.