Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a participat ieri la festivitatea oficială de deschidere a conferinţei Mastering the Music Business (MMB), alături de Excelenţa Sa, Laurence Auer, Ambasadorul Franţei în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E foarte important ce se întâmplă aici şi că avem acest gen de evenimente în România. Venim după doi ani de pandemie, când totul a fost încetinit sau chiar oprit, aşa că e nevoie să fim <back in business>. România are nevoie de expunere internaţională, iar oamenii din industria muzicală trebuie să se întâlnească, să se cunoască şi să creeze artă împreună. Artiştii, în general, nu sunt buni manageri, iar Mastering the Music Business e locul unde aceştia se întâlnesc cu managerii şi promovează ceea ce fac, îndulcind inimile ascultătorilor şi făcând lumea un loc mai bun. Sper să ne vedem din nou anul următor!”, a declarat ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu.

„E o onoare să fiu pentru prima dată la Mastering the Music Business şi felicitări pentru cea de-a 7-a ediţie a unui eveniment în care noi, francezii, credem, atât ca iubitori de muzică, cât şi ca iubitori ai pieţei, ai industriei creative culturale. Desigur că pandemia a fost dificilă şi a făcut publicul şi artiştii să sufere, dar sunt foarte fericită să deschid acest eveniment acum, în septembrie 2022”, a spus Laurence Auer, Ambasadorul Franţei în România. 

În cadrul evenimentului, 100 de speakeri români şi internaţionali dezbat cele mai de interes subiecte muzicale şi se  întâlnesc cu artişti independenţi, dar şi cu profesionişti din domeniu.

Cele peste 40 de paneluri, workshopuri, studii de caz, prezentări şi sesiuni de Q&A se vor desfăşura la Hotel Caro, între 6 şi 8 septembrie de la ora 10 şi până la 18. Zilnic vor avea loc câte trei recepţii unde participanţii au ocazia să interacţioneze cu invitaţii preferaţi.

Apoi, de la ora 20 şi până la miezul nopţii, la Club Expirat vor avea loc concertele din cadrul MMB Showcase Festival, unde publicul are ocazia să asculte trupe la început de drum. Programul integral al tuturor evenimentelor se găseşte pe: https://mmb2022.sched.com/.

Bilete se mai găsesc în reţeaua iabilet.ro şi pe platforma ove.ro.

Mastering the Music Business este primul şi cel mai mare eveniment din industria muzicală organizat în România. MMB nu e doar o conferinţă, este locul unde poţi semna cu viitoarea ta casă de discuri, unde ai ocazia să cânţi împreună cu artistul preferat sau să bei o cafea alături de vedetele pe care le-ai admirat mereu. MMB e locul unde se întâlnesc şi schimbă idei sute de participanţi, printre cei mai cunoscuţi profesionişti din domeniu: artişti, compozitori, manageri, agenţi de booking, oameni de PR cultural şi muzical, promoteri, publicitari, specialişti în online şi digital, oameni de radio, jurnalişti, sunetişti, profesori de canto, reprezentaţi ai label-urilor majore şi independente şi nu numai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.