Melodia "Teresa & Maria", cântată de Alyona Alyona şi Jerry Heil, care conţine referiri la Fecioara Maria şi la Maica Tereza, va reprezenta Ucraina la concursul Eurovision.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem credincioşi", au declarat Alyona Alyona şi Jerry Heil într-un interviu, ca răspuns la criticii care le-au acuzat că exploatează imaginea Maicii Tereza. "Ele sunt simboluri ale carităţii şi purităţii spirituale. Cântecul este despre asta".

"Nimeni nu se naşte sfânt. Am ajuns aici ca fiinţe umane, aşa că ceea ce devenim este responsabilitatea noastră", au spus ele într-un alt interviu. "Regulile jocului de astăzi se referă la asumarea responsabilităţii. Dacă vreţi schimbare, deveniţi schimbare".

Norvegia va fi reprezentată prin "Ulveham" de Gåte, iar Malta cu "Loop" de Sarah Bonnici. Spania va trimite "Zorra", un imn anti-sexist cântat Nebulossa, care face deja senzaţie. Franţa a ales "Mon Amour" de Slimane. Cântecul, care a adunat 9 milioane de vizualizări pe YouTube, reprezintă speranţa ţării de a câştiga concursul - ceea ce nu s-a mai întâmplat de la "L'Oiseau et l'enfant" al lui Marie Myriam în 1977.

Finala Eurovision va avea loc la 11 mai la Malmö, în Suedia. Ţara scandinavă a câştigat concursul de anul trecut datorită melodiei "Tattoo" a lui Loreen. Cu şapte victorii, Suedia este cea mai de succes ţară din concurs, alături de Irlanda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.