Mary J. Blige şi Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, se numără printre cei care vor prezenta artiştii incluşi anul acesta în Rock and Roll Hall of Fame, ceremonie care va avea loc pe 14 aprilie, în Cleveland.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brandon Flowers va face onorurile pentru trupa The Cars, Mary J. Blige îi va aduce omagiu artistei Nina Simone, Ann Wilson (Heart) va vorbi în numele Moody Blues, iar solista trupei Alabama Shakes, Brittany Howard, o va celebra pe Sister Rosetta Tharpe.

În plus, Andra Day îi va aduce un tribut muzical Ninei Simone.

La începutul acestui an a fost anunţat că Howard Stern îi va prezenta pe membrii trupei Bon Jovi, iar Stevie Van Zandt va fi invitat special al ceremoniei.

„Sunt un mare fan al Ninei Simone”, a transmis Blige într-un comunicat, „şi sunt mai mult decât încântată şi onorată să fac parte din includerea ei în Rock and Roll Hall of Fame”.

Pentru Howard, Sister Rosetta Tharpe a fost „o imensă sursă de inspiraţie”, în timp ce Wilson susţine că „Moody Blues a însemnat foarte mult pentru sufletul meu de-a lungul anilor”.

Trupa Bon Jovi a anunţat că va fi prezentă în formula originală completă - chitaristul Richie Sambora, care a părăsit formaţia în 2013, şi basistul Alec John Such, care a făcut parte din grup până în 1994 - vor fi prezenţi la gală.

The Cars nu a mai cântat de la turneul de adio din 2011, iar liderul Moody Blues, Justin Hayward, a declarat în luna decembrie pentru Rolling Stone că este dispus să cânte alături de Mike Pinder (clăpar) şi de flautistul Ray Thomas. Acesta din urmă a murit însă luna trecută. Nu este încă sigur că Pinder va participa la ceremonie. 

Solistul original al grupului, Denny Laine a fost adăugat pe lista membrilor Moody Blues care vor fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame după anunţul oficial.

Situaţia trupei Dire Straits este încă incertă. Liderul grupului, Mark Knopfler, încă nu a comentat în legătură cu acest eveniment şi este posibil ca el să nu participe la gală.

Ceremonia Rock and Roll hall of fame va fi difuzată de HBO pe 5 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.