Moartea Lisei Marie Presley, în ianuarie, a fost cauzată de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire, potrivit celui mai recent raport al medicului legist din Los Angeles County, scrie dpa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce raportul nu menţionează prezenţa drogurilor în corp, site-ul american de divertisment TMZ a relatat că ar putea exista încă rezultate toxicologice care nu au fost publicate.

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis şi Priscilla Presley, a murit pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac la doar două zile după ce a participat la gala Globurilor de Aur.

Se pare că a slăbit între 40 şi 50 de kilograme în lunile de dinaintea decesului şi luase opioide pe lângă medicamente pentru pierderea în greutate. De asemenea, suferise o operaţie de chirurgie plastică, potrivit unei surse apropiate familiei.

După moartea ei, a apărut o dispută legală între Priscilla şi fiica Lisei, Riley Keough, cu privire la un mare fond fiduciar. Iniţial, Lisa Marie o alesese pe mama ei ca fiind una dintre co-mandatare, dar ulterior a făcut modificări pentru a o exclude, desemnând-o pe Riley să controleze exclusiv fondul.

Disputa a fost rezolvată între timp. "Familiile sunt fericite. Toată lumea este fericită şi încântată pentru viitor", a declarat avocatul Priscillei Presley după audierea din luna mai.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.