Actriţa Lena Dunham, cunoscută publicului din serialul HBO "Fetele/ Girls", va scrie tulburătoarea poveste a unei refugiate siriene blocată pe mare pentru marele ecran, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost cooptată de co-producătorii Steven Spielberg şi J.J. Abrams să adapteze pentru ecran "A Hope More Powerful Than the Sea: One Refugee’s Incredible Story of Love, Loss, and Survival". 

Proiectul de nonficţiune a fost scris de Melissa Fleming, şefa Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite (UNHCR) şi al Flatiron Books. Documentează povestea adevărată a lui Doaa Al Zamel, o mamă a doi copii cu toţii fugind cu barca din Egipt către Suedia. Naufragiată pe drum, Al Zamel a supravieţuit zile întregi în apă, ţinând în braţe doi copii mici şi sprijinindu-se doar pe un colac gonflabil. 

Proiectul este produs de Paramount Pictures cu Bad Robot a lui J.J. Abrams şi Amblin Partners a lui Steven Spielberg. Arif Hussein va fi producător executiv. Amblin şi Paramount se aşteaptă să co-distribuie filmul la nivel global. 

Dunham este co-creator şi producător executiv la "Camping"(HBO) şi la serialul "Girls". În 2010, a scris, regizat şi jucat în "Tiny Furniture".

Lena Dunham va apărea şi în viitorul film al lui Quentin Tarantino, drama "Once Upon a Time in Hollywood", alături de Brad Pitt, Leonardo Di Caprio şi Margot Robbie.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.