Cântăreaţa Lana Del Rey îşi va publica primul volum de poezii, „Violet Bent Backwards Over Grass”, iar un exemplar al acestuia va avea preţul de 1 dolar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe contul ei de Instagram, artista a scris că este foarte nerăbdătoare şi încântată de faptul că va fi şi editorul primei ei cărţi de poezii.

Volumul va putea fi găsit în magazinele din sudul Californiei, iar când un fan a întrebat-o care este preţul unui exemplar ea a răspuns „1 dolar... pentru că gândurile mele sunt nepreţuite”.

O primă poezie, „Quiet Waiter-Blue Forever”, a fost publicată pe Instagram.

Născută pe 21 iunie 1985, Elizabeth Woolridge Grant, cunoscută sub numele de scenă Lana Del Rey, este o cântăreaţă şi compozitoare americană. A devenit cunoscută în 2011, graţie melodiei „Video Games”, care a devenit foarte populară pe internet. A lansat cinci albume - „Lana Del Ray” (2010), „Born to Die” (2012), „Ultraviolence” (2014), „Honeymoon” (2015) şi „Lust for Life” (2017).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.