Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat marţi că va susţine două concerte diferite pe timpul rezidenţei sale în Las Vegas, unul extravagant, altul mai sobru, în stil jazz, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca şi Céline Dion, Elton John sau Britney Spears înaintea ei, cântăreaţa de 32 de ani va susţine concerte în capitala jocurilor de noroc începând cu 28 decembrie şi până în noiembrie 2019. 

Ea va cânta pe scena de la noul Park MGM, un imens complex hotelier, care era înainte Monte Carlo Resort şi Casino. 

"Vom crea un spectacol care nu seamănă cu nimic din ce am făcut înainte. Va fi o celebrare a tot ceea ce este unic şi diferit în noi", a spus ea într-un comunicat. Provocările pot fi dovedite cu creativitatea şi curajul care reies din greutăţi, dragoste şi muzică''.

Concertul "Lady Gaga Enigma" promite să fie foarte teatral, precum începuturile ei, în timp ce "Lady Gaga Jazz and Piano" va prezenta o versiune minimalistă a repertoriului artistei. 

Artista a făcut o turnură în cariera sa în urmă cu patru ani, cântând alături de celebrul Tony Bennett. Şi a adoptat un sound mai matur pe cel mai recent album, "Joanne", cu tonalităţi country, evocând familia. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.