Cântăreţele Lady Gaga şi Jennifer Lopez au publicat pe reţelele de socializare mai multe imagini şi mesaje de pace înaintea ceremoniei de miercuri a inaugurării noului mandat prezidenţial la care sunt invitate să cânte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lady Gaga a publicat marţi seară, pe Instagram, o fotografie în care apare în Capitoliu, alături de textul: „Mă rog ca mâine (miercuri, n.r.) să fie o zi de pace pentru toţi americanii. O zi de iubire, şi nu de ură. O zi pentru acceptare, şi nu teamă. O zi pentru a visa despre viitoarea noastră bucurie ca ţară. Un vis care nu este violent, un vis care aduce siguranţă sufletelor noastre. Cu dragoste, de la Capitoliu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Jennifer Lopez a publicat mai multe imagini, între care una alături de soldaţi din Garda Naţională, în dreptul căreia a scris: „Ce onoare să petrec câteva momente cu aceşti bărbaţi puternici şi aceste femei puternice. Vă mulţumesc pentru serviciul şi sacrificiul vostru. Vă cinstesc astăzi şi în fiecare zi. Mâine voi cânta pentru voi şi pentru toţi americanii”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ulterior, cântăreaţa a publicat şi o fotografie în care apare împreună cu echipa ei pe treptele Capitoliului.

Celor două, pe scena evenimentului de la Washington DC, li se va alătura cântăreţul country Garth Brooks, care la conferinţa de presă susţinută luni a îndemnat la unitate.

Republican declarat, Brooks a spus: „Aceasta nu este o declaraţie politică. Este o declaraţie de unitate. Sunt încântat, emoţionat - toate lucrurile bune, pentru că este vorba despre istorie şi este o onoare să pot sluji”.

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte şi a Kamalei Harris în funcţia de vicepreşedinte va cuprinde transmisiuni găzduite de actorul Tom Hanks, cu reprezentaţii Bruce Springsteen, John Legend, Foo Fighters, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake şi Demi Lovato.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.