Actorul Johnny Depp a ajuns la o înţelegere cu Jake Bloom, fost avocat al lui, pe care îl acuza că a strâns milioane de dolari fără un acord de reprezentare, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avocatul lui Depp, Adam Waldman, a spus că firma lui Bloom, Bloom Hergott, a fost de acord să plătească o sumă „din 8 cifre” pentru a închide cazul. 

Depp l-a acţionat în judecată pe Bloom în octombrie 2017. Actorul susţinea că avocatul a colectat în mod necorespunzător peste 30 de milioane de dolari din taxe legale pe parcursul a 18 ani de colaborare. Procesul era programat să înceapă pe 2 decembrie.

Bloom l-a dat, la rândul lui, în judecată pe Depp, susţinând că actorul nu i-a plătit toate facturile şi căutând ca procesul intentat de acesta să fie respins. 

Bryan Freedman, care a reprezentat Bloom Hergott, a spus că litigiul a fost rezolvat pentru o parte din ce a cerut Depp iniţial.

Bloom şi partenerul lui, Alan Hergott, s-au retras din activitate în luna mai, predând firma partenerilor rămaşi. Noua firmă a fost numită Goodman Schenkman & Brecheen.

Johnny Depp l-a dat în judecată pe Bloom în acelaşi timp când se judeca cu The Management Group, pe care a acuzat-o că l-a dus aproape de ruină. De cealaltă parte, The Management Group a spus că Depp a ignorat repetatele avertismente privind cheltuirea banilor. Şi în acest proces s-a ajuns la un acord, în iulie 2018.

În prezent, Depp este implicat într-un proces cu Amber Heard, fostă soţie, pe care o acuză de defăimare, dar şi cu Buckley LLT, firma de avocatură care îl acuză că nu i-a plătit 348.000 de dolari, şi cu managerul de locaţie al echipei filmului „City of Lies”, care susţine că a fost agresat pe platourile de filmare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.