Actriţele Jane Fonda, Julia Louis-Dreyfus şi Amy Schumer se află printre celebrităţile de la Hollywood care vor lua parte la un teledon online, organizat pentru a-i îndemna pe tineri să voteze la alegerile parţiale legislative din 6 noiembrie, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Telethon for America", cu o durată de două ore, creat de actorul Ben Gleib, va fi transmis în direct pe platformele de streaming YouTube, Facebook Live şi pe site-ul postului Comedy Central, luni seară, anunţă organizatorii într-un comunicat. 

Aceste teledon, spre deosebire de cele tradiţionale, nu va cere donaţii în bani. În schimb, privitorii vor fi îndemnaţi să sune celebrităţi pentru a discuta despre alegerile de a doua zi. 

Peste 50 de actori, comedianţi şi staruri de pe YouTube vor lua parte la eveniment, inclusiv Judd Apatow, Chelsea Handler şi Olga Kay. Vedetele vor fi încurajate să transmită programul pe propriile reţele de socializare.  

Teledonul va include reprezentaţii live, recitaluri şi segmente înregistrate cu explicaţii despre cum se votează. 

Multe dintre celebrităţile de la Hollywood şi-au îndemnat fanii să-i susţină pe reprezentanţii partidului Democrat în aceste alegeri, pentru a lupta împotriva politicii preşedintelui Donald Trump. 

Acest teledon este susţinut de When We All Vote, o organizaţie independentă, nonprofit, lansată de fosta primă doamnă Michelle Obama pentru a încuraja populaţia să voteze. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.