Isabelle Huppert va juca rolul unui traficant de droguri în filmul regizat de Jean-Paul Salome "La Daronne", o comedie bazată pe popularul roman al lui Hannelore Cayre, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va fi produs de Kristina Larsen de la Les Films du Lendemain şi de Jean-Baptiste Dupont de la La Boetie Films. 

Filmările vor începe săptămâna viitoare în Paris. Bugetul este de 5,8 milioane de euro (6,6 milioane de dolari). 

În "La Daronne", Huppert o va interpreta pe Patience Portefeux, un translator franco-arab care lucrează pentru o echipă antidrog din Paris. Într-o zi, ea se hotărăşte să-l ajute pe fiul unei femei, care avea probleme, şi ajunge să fie implicată într-o afacere cu droguri, moştenind o mare cantitate de canabis. În timp ce îşi continuă activitatea alături de echipa antidrog, Patience trece de cealaltă parte şi devine un binecunoscut traficant de droguri. 

Salome ("Arsene Lupin") a scris scenariul împreună cu autorul romanului, Cayre, care este şi avocat, şi în colaborare cu fiul său, Antoine Salome. 

Echipa filmului îi include pe directorul de imagine Julien Hirsch ("Eva", "Lady Chatterley"), compozitorul Bruno Coulais ("The Artist") şi designerul de costume Marité Coutard ("Mon Roi").

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.