Filmele eligibile pentru cea de-a 13-a ediţie a premiilor Gopo mai pot fi înscrise până la data de 18 ianuarie, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cazul filmelor eligibile la categoriile "cel mai bun film documentar" şi "cel mai bun scurtmetraj", înscrierea filmului de către producători este obligatorie, pentru ca acestea să fie luate în considerare de către juriul care va decide nominalizările.

Înscrierile pentru cea de-a 13-a ediţie a premiilor Gopo au loc în perioada 18 decembrie 2018 - 18 ianuarie 2019.

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment ce recompensează realizările anuale ale cinematografiei autohtone a ajuns la cea de-a XIII-a ediţie şi va avea loc în martie 2019, la Bucureşti.

Anul acesta, peste 20 de filme documentare şi de ficţiune lansate în cinema în 2018 sunt eligibile pentru a fi jurizate şi nominalizate la Premiile Gopo 2019.

Sunt considerate eligibile pentru a fi nominalizate filmelele româneşti produse în România sau realizate în regim de co-producţie, dar cu participare majoritar românească, care au avut premiera pe marile ecrane din România în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie a anului precedent şi au beneficiat de cel puţin o săptămână de difuzare cinematografică, în săli de cinema, cu acces pe bază de bilet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.