The Rolling Stones a anunţat "Extra Licks", o serie de înregistrări mai vechi care vor fi transmise prin streaming la nivel mondial, în fiecare duminică, exclusiv pe YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând de duminică, 3 mai, la ora României 22.00, seria săptămânală în şase părţi va cuprinde înregistrări ale unora dintre cele mai cunoscute concerte susţinute în toată lumea, şi care sunt disponibile online pentru prima dată. 

Săptămâna trecută, formaţia britanică The Rolling Stones a înregistrat în studio, înainte de impunerea măsurilor de izolare, o melodie numită "Living In A Ghost Town".

Totodată, The Rolling Stones a participat la evenimentul caritabil "One World: Together at Home", cel mai mare concert online, care a avut loc pe 18 aprilie şi a fost coordonat de Lady Gaga pentru Global Citizen şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii. A generat donaţii de aproximativ 128 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.