Vizitatorii care vor veni costumaţi sau machiaţi în personajele lor favorite la Dino Parc Râşnov, în perioada 29 - 31 octombrie, vor primi 25% reducere la biletele de intrare achiziţionate direct din parc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dino Parc Râşnov va fi decorat tematic de Halloween, iar copiii se vor putea transforma în personajele lor favorite chiar şi în parc, cu ajutorul profesioniştilor în face painting ce vor fi prezenţi. De asemenea, cei mici vor putea participa la jocul de Treasure Hunt ce se va desfăşura în câte trei runde pe 29 şi 30 octombrie, de la orele 11.00, 14.00 şi 16.00, iar luni, 31 octombrie, de la 11.00 şi de la 14.00.

După ora închiderii, vizitatorii vor putea rămâne în parc pe 29 şi 30 octombrie pentru a participa la tururi ghidate printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală, alături de care vor cunoaşte şi fantomele, liliecii, vrăjitoarele şi dovlecii sculptaţi. Acestea vor avea loc de la ora 18.30.

"Ne aşteptăm la o creştere de aproximativ 20% a traficului în parc în această toamnă, faţă de anul trecut, întrucât se anunţă o toamnă blândă, iar turiştii încă sunt dornici să petreacă timp în natură. Noi avem în continuare pregătită o varietate de activităţi educative şi distractive pentru toată familia", a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râşnov. 

Pe lângă cele două noi expoziţii lansate anul acesta la Dino Parc Râşnov, expoziţia dinozaurilor cu pene şi Epoca Glaciară, o altă atracţie a reuşit să cucerească publicul în această vară şi anume cinematograful în aer liber deschis în luna iunie. Are o capacitate de peste 100 de locuri, iar la fiecare 90 de minute rulează un film din seria "Ice Age".

La 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului, Dino Parc Râşnov a înregistrat un nou record al parcului, fiind vizitat de 5.622 de persoane, cu 73% mai multe decât în aceeaşi zi a anului trecut.

Toate activităţile menţionate pentru această toamnă vor fi incluse în preţul biletelor de acces la Dino Parc Râşnov, fără alte taxe suplimentare.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.