Tom Meighan, fostul solist al trupei britanice Kasabian, a prezentat public scuze pentru că şi-a agresat partenera în luna aprilie, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meighan, în vârstă de 39 de ani, se afla sub influenţa alcoolului când a atacat-o pe Vikki Ager. Ea a fost lovită în cap, ameninţată cu un obiect din lemn şi târâtă prin camera în care se afla până ce un copil a sunat la poliţie.

El a scris pe Twitter că atacul „a fost o trezire la realitate pentru mine, pentru ceea ce eram şi ceea ce deveneam”.

„Regret nespus comportamentul meu recent. Nu încerc să aprob în vreun fel acţiunile mele sau să găsesc scuze. Sunt complet vinovat şi accept responsabilitatea”, a scris el.

Meighan a primit 18 luni de serviciu comunitar şi trebuie să efectueze cinci zile la reabilitare. El va plăti o amendă de 90 de lire sterline şi 85 de lire sterline costurile acuzării.

Muzicianul a spus că mulţi ani s-a luptat cu dependenţa de alcool. „Sănătatea mea mintală devenea tot mai instabilă şi mă aflam pe punctul de a ceda”.

El s-a internat la dezalcoolizare, program pe care l-a încheiat în urmă cu trei săptămâni. „Cu ajutorul familiei şi prietenilor, iau fiecare zi aşa cum vine, trecând prin fiecare zi abstinent şi curat”.

Meighan a mai spus că recent a fost diagnosticat cu ADHD, fapt care l-a ajutat să înţeleagă mai multe despre problemele sale de comportament.

În plus, el şi Ager sunt „foarte îndrăgostiţi”, după cum a scris, şi încearcă acum să îşi reconstruiască relaţia. Meighan a descris incidentul din primăvară ca fiind unul izolat şi ieşit din comun.

Luni, trupa Kasabian a anunţat că Tom Meighan părăseşte grupul pentru a se ocupa de „probleme personale”.

După audierea de marţi, când şi-a recunoscut faptele, grupul a transmis: „Violenţa domestică este ceva ce nu poate fi vreodată scuzat”.

Organizaţia caritabilă Zinthiya Trust din Leicester a transmis că „nu există scuze” pentru ceea ce a făcut Meighan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.