Actorul Pierce Brosnan, cunoscut pentru rolul agentului 007, a fost amendat pentru că s-a aventurat off-road în celebrul parc Yellowstone din Statele Unite, a anunţat presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul americano-irlandez s-a plimbat în marele parc naţional, cunoscut pentru gheizerele şi izvoarele sale termale, la începutul lunii noiembrie şi a fost amendat pentru că "a mers într-o zonă de izvoare termale", potrivit Los Angeles Times, care a precizat că a văzut o copie a amenzii.

Vizitatorii parcului de 9.000 de kilometri pătraţi sunt obligaţi să rămână pe poteci special construite pentru a evita alunecarea în apele subterane fierbinţi şi acide.

Anul trecut, pădurarii parcului au găsit o bucată de picior uman într-unul dintre izvoarele fierbinţi, unde temperaturile pot ajunge la aproximativ 60 de grade Celsius.

În 2016, un tânăr a murit după ce a căzut într-unul dintre aceste izvoare.

Yellowstone este unul dintre cele mai vizitate parcuri din Statele Unite, primind milioane de vizitatori în fiecare an.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.