Fiul Adelei Popescu şi al lui Radu Vâlcan, Alexandru, a fost botezat duminică, iar la petrecere au participat familia şi apropiaţi, între care s-au aflat Dana Rogoz, Ada Condeescu, Răzvan Fodor şi Cove.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spaţiul în care a avut loc petrecerea a fost decorat multicolor, iar Chef Foa a fost cel care a pregătit mai multe feluri de mâncare şi a susţinut o sesiune de live cooking.

"Momentul de la biserică a fost unul foarte emoţionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el”, a spus Radu Vâlcan. "E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost fericită, dar totuşi am avut şi câteva temeri, fireşti cred pentru părinţii care asistă la botezul copilului lor. Mi-a fost frică să nu se sperie, dar totul a fost foarte bine”, a adăugat Adela Popescu.

Actriţa Adela Popescu şi prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan au devenit părinţi pe 11 iunie. La naştere, Alexandru a primit nota 10 din partea medicilor.

Adela Popescu, născută pe 8 octombrie 1986, este actriţă şi cântăreaţă.  A debutat, la vârsta de 18 ani, în serialul de televiziune ”Numai iubirea”, căruia i-au urmat, între altele, ”Lacrimi de iubire” (2005) şi ”Pariu cu viaţa” (2011). A înregistrat opt albume de studio,iar recent, vedeta de televiziune şi-a lansat o colecţie-capsulă dedicată femeilor însărcinate, intitulată "Maternity by Adela".

Vedeta s-a căsătorit, în luna agust a anului trecut, cu Radu Vâlcan, în vârstă de 39 de ani, prezentator şi actor de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.