Filmul „Shazam!”, cel mai nou din universul DC Comics, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după ce, în a doua săptămână de la premieră, a generat încasări de peste 600.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit cifrelor transmise News.ro de Cinemagia, lungmetrajul regizat de David F. Sandberg, cu Zachary Levi în rol principal, a generat încasări de 624.672 de lei şi a fost vizionat de 26.650 de spectatori.

Filmul SF „Hellboy”, cu David Harbour şi Milla Jovovich în distribuţie, regizat de Neil Marshall, a debutat pe poziţia secundă a clasamentului, cu 21.905 de spectatori şi încasări de 452.353 de lei.

Comedia „Şefa a intrat la apă/ Little”, cu Regina Hall, Marsai Martin şi Issa Rae în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în top. Filmul a generat încasări de 444.322 de lei şi a fost vizionat de 20.950 de spectatori.

Adaptarea „Dumbo” făcută de Tim Burton după clasicul din 1941, cu Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito şi Alan Arkin în distribuţie, a coborât două locuri, până pe patru. În al treilea weekend, lungmetrajul a generat încasări de 407.058 de lei.

Tot două locuri a coborât în top şi filmul horror „Cimitirul animalelor/ Pet Sematary”, după romanul omonim al lui Stephen King. În al doilea weekend de la debut, el a generat încasări de 205.211 lei şi a fost vizionat de 9.875 de spectatori.

Animaţia „Haios şi blănos/ Missing Link”, realizată de studioul Laika, a debutat pe locul al şaselea, cu 9.621 de spectatori şi încasări de 190.797 de lei.

Filmul SF „Captain Marvel", cu Brie Larson în rol principal, s-a clasat pe şapte, în coborâre trei poziţii, după al şaselea weekend de la premieră, când a generat încasări de 185.190 de lei.

Animaţia „Corgi, Căţeii Reginei/ The Queen's Corgi", regizată de Ben Stassen, a coborât tot trei locuri în clasament, până pe opt. Filmul a fost vizionat de 7.974 de spectatori şi a generat încasări de 159.726 de lei.

Drama „Hotel Mumbai”, care reconstruieşte asediul terorist asupra celebrului hotel Taj din Mumbai (India) din noiembrie 2008, a coborât trei poziţii în top, până pe nouă, după ce, în al treilea weekend de la lansare, a fost vizionată de 5.044 de spectatori şi a generat încasări de 114.922 de lei.

Filmul de acţiune „De cealaltă parte a justiţiei/ Dragged Across Concrete”, cu Mel Gibson şi Vince Vaughn în distribuţie, a debutat pe locul al zecelea, cu încasări de 82.204 lei şi 3.592 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.