Documentarul "Generaţia Woodstock (Woodstock: Three Days that Defined a Generation)", lansat la 50 de ani de la festivalul care avea să schimbe lumea, va fi proiectat duminică, pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti, în cadrul programului Film@Amfiteatru TNB, care include pelicule premiate, avanpremiere, noutăţi, invitaţi şi discuţii cu realizatorii şi care va dura până la 30 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna august, 31 de evenimente sunt pregătite să umple sălile şi nopţile de vară sus pe teatru. 

Proiectul este realizat în colaborare cu TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, şi va cuprinde o selecţie cu cele mai bune filme de la TIFF 2019.

Printre titlurile propuse se numără filme premiate, filme apreciate şi filme în avanpremieră, cum sunt: "Monos" (r. Alejandro Landes), o poveste despre supravieţuire, putere şi anarhie, filmul câştigător al Trofeului Transilvania; "Un om fidel/ L’homme fidèle", comedia romantică regizată de Louis Garrel, cu Laetitia Casta şi Lily-Rose Depp, care a câştigat Premiului Special al Juriului şi care va rula în avanpremieră, urmând să intre în cinema din 20 septembrie

 

În programul oferit de TIFF Unlimited se regăsesc şi alte titluri din selecţia ediţiei 2019 a TIFF, precum "Femeie în război/ Woman at War" (r. Benedikt Erlingsson), o poveste impresionantă a unei femei determinate să-şi ducă planurile la bun sfârşit, disponibil pe unlimited.tiff.ro, "Vieţi duble/ Double vies", o comedie bine dozată, cu Guillaume Canet şi Juliette Binoche, semnată de Olivier Assayas, recent lansată în cinema, sau "Sutienul/ The Bra", al multi-premiatului regizor, scenarist şi producător german Veit Helmer, cu Maia Morgenstern în unul din rolurile principale.

Costul unui bilet care oferă acces la un film este de 30 de lei. Biletele se pot achiziţiona de pe www.mystage.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.