Filmări pentru lung metrajul intitulat "Queen of Ice", care spune povestea celebrei patinatoare şi actriţe norvegienie Sonja Henie, vor fi făcute la patinoarul din Galaţi, în perioada 4-13 septembrie, fiind căutaţi 1.800 de figuranţi care vor fi plătiţi cu 60 de lei pe zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Galaţi a anunţat, luni, că în prima parte a lunii septembrie vor avea loc la Patinoarul Dunărea filmările pentru pelicula "Queen of Ice", iar săptămâna aceasta sunt căutaţi figuranţi care să participe la filmări.

"Filmările pentru pelicula ”Queen of Ice” care vor avea loc în incinta Patinoarului Dunărea din Galaţi se vor desfăşura în perioada 04.09.2017 - 13.09.2017. Filmările cu public vor avea loc pe data de 07.09.2017 în incinta patinoarului. Conform datelor furnizate de agenţia de casting pentru fiecare zi de filmare figuranţii vor primi 60 lei/zi net şi vor beneficia de masă în regim catering, iar o zi de filmare poate dura până la maxim 12 ore", se arată într-un comunicat. 

Potrivit sursei citate, sunt căutate persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 65 de ani, iar cei care doresc să participe la filmări ca figuranţi sunt aşteptaţi pentru înscrieri la sediul Patinoarului ”Dunărea” săptămâna aceasta, în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri şi sâmbătă între orele 16:00 şi 20:00. De altfel, potrivit site-ului agenţiei de casting sunt căutate pentru figuraţie 1.800 de persoane.

Patinoarul din Galaţi se află în administrarea Fundaţiei "Sportul Gălăţean", înfiinţată de Primărie, iar în total pentru închirierea sălii pentru filmările peliculei "Queen of Ice” a fost perceput un tarif de 35.000 de lei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Primăriei.

Filmul documentar de lung metraj "Queen of Ice" spune povestea celebrei patinatoare şi actriţe norvegienie Sonja Henie.

Sonja Henie a fost o patinatoare şi actriţă norvegiană. Ea a fost de trei ori campioană olimpică (1928, 1932, 1936), de zece ori campioană mondială (1927-1936) şi de şase ori campioană europeană (1931-1936). Henie a câştigat mai multe titluri olimpice şi mondiale decât orice altă patinatoare. La apogeul carierei sale a fost una dintre cele mai bine plătite vedete de la Hollywood.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.