Compania organizatoare a concertului pe care supergrupul The Hollywood Vampires îl va susţine la Bucureşti, pe 6 iunie, Phoenix Entertainment, a anunţat că Uber va asigura transportul fanilor spre şi de la evenimentul care va avea loc la Romexpo, iar toţi cei care îşi vor deschide un cont pe această platformă, folosind codul phoenixentertainment, vor beneficia de o reducere de 25 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alice Cooper este iniţiatorul proiectului muzical din care fac parte chitaristul Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-chitarist Johnny Depp.

Basistul Duff McKagan şi toboşarul Matt Sorum, cunoscuţi ca membri ai formaţiei Guns N’Roses, vor urca alături de cei trei pe scena de la Bucureşti.

România este una dintre cele cinci ţări europene şi singura din estul Europei în care va concerta The Hollywood Vampires.

The Hollywood Vampires a lansat albumul omonim de coveruri, pe 11 septembrie 2015, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obişnuia să consume alcool în anii '70, din care făceau parte, printre alţii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson.

Pentru acest album, trupa a colaborat cu artişti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson şi Dave Grohl.

Pe lângă piese ca ”Jeepster” (T-Rex), ”Whole Lotta Love” (Led Zeppelin), ”My Generation” (The Who) şi ”Manic Depression” (Jimi Hendrix), materialul de studio cuprinde şi două compoziţii originale, semnate de Johnny Depp şi Alice Cooper, între alţii.

Alice Cooper a mai concertat la Bucureşti în 2007 şi 2011, iar Joe Perry, alături de Aerosmith, în 2010.

În deschidere, formaţia bucureşteană Robin and the Backstabbers va susţine un concert.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.