Ed Sheeran a cerut permisiunea de a construi o criptă sub podeaua unei capele de pe proprietatea sa din Suffolk, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul şi compozitorul, care a fost al doilea cel mai difuzat artist din anii 2010 pe Spotify, după Drake, a obţinut aprobarea pentru a construi „locul privat de retragere pentru contemplare şi rugăciune” în 2019 pe proprietatea sa din Suffolk, care valorează aproximativ 3,7 milioane de lire sterline.

O altă cerere solicită permisiunea pentru o criptă în naosul capelei. Cripta - de obicei o cameră de înmormântare sub podeaua unei biserici - ar fi o „zonă de înmormântare dedesubt” de 1,8 pe 2,7 metri la parterul capelei.

Cererea a fost depusă la consiliul din East Suffolk în decembrie şi se aşteaptă o decizie. Capela va fi căptuşită cu silex şi va avea un turn cu scări în spirală, acoperiş de plumb şi vitralii.

Sheeran, în vârstă de 30 de ani, a stârnit controverse cu proprietatea sa din Suffolk, care este numită de unii „Sheeranville” şi are o colecţie de proprietăţi, pub, sală de sport şi iaz cu animale sălbatice. Este aproape de oraşul Framlingham şi aproape de locul în care a copilărit Sheeran.

Conform solicitării din 2019 pentru capelă, oameni din întreaga lume vizitează moşia lui Sheeran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.