DJ-ul suedez Avicii, pe numele real Tim Bergling, s-ar fi sinucis tăindu-se cu sticlă spartă, scrie site-ul tmz.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tabloidul american TMZ susţine că mai multe surse din anturajul acestuia au confirmat că artistul suedez s-a sinucis, aşa cum lasă să se înţeleagă şi un mesaj transmis, săptămâna trecută, de familia lui DJ Avicii.

Astfel, sursele citate au dezvăluit că artistul suedez s-a tăiat cu sticlă spartă, sângerând până la moarte.

Potrivit acestora, Avicii ar fi spart o sticlă, de vin cel mai probabil, şi s-a tăiat. Una dintre surse susţine că şi-ar fi provocat rana în jurul gâtului, o alta că s-ar fi tăiat la încheietura mâinii.

DJ-ul suedez Avicii a murit vineri, 20 aprilie 2018, la vârsta de 28 de ani. Artistul suferea de pancreatită acută şi avea probleme legate de consumul de alcool.

Familia DJ-ului suedez a transmis un mesaj după moartea artistului, despre care a spus că a fost un suflet fragil, că nu a fost făcut pentru „maşinăria de business” în care s-a găsit şi că „nu a mai putut continua”, dorind „să îşi găsească pacea”. Variety.com nota atunci că acest mesaj ar lăsa să se înţeleagă că artistul s-a sinucis.

„Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil în căutarea unor răspunsuri la întrebări existenţiale. Un perfecţionist care a călătorit şi a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un nivel de stres extrem. Când a încetat să mai susţină turnee, şi-a dorit să găsească echilibru în viaţă, să fie fericit şi să poată face ceea ce a iubit cel mai mult – muzica”, arată mesajul familiei artistului.

„S-a luptat cu gânduri despre sens, viaţă şi fericire. Nu a mai putut continua. A vrut să îşi găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru maşinăria de business în care s-a găsit. A fost un băiat sensibil care şi-a iubit fanii, dar a evitat să se afle în lumina reflectoarelor. Tim, vei fi iubit întotdeauna şi îţi va fi simţită lipsa. Persoana care ai fost şi muzica ta îţi vor păstra amintirea vie. Te iubim, familia ta”, mai arată acest mesaj.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.