Fostul fotbalist englez David Beckham a vândut şansa de a juca un meci de fotbal cu el pentru suma de 350.000 de euro, la o licitaţie organizată în sprijinul cercetării pentru combaterea maladiei SIDA, joi seară, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia caritabilă a avut loc la o petrecere organizată în cadrul festivalului, la care mai multe vedete au încercat să convingă persoane cu dare de mână să contribuie la sprijinirea cercetării pentru combaterea maladiei SIDA.

Will Smith, Jessica Chastain şi Uma Thurman au convins participanţii să liciteze pentru o colecţie de fotografii realizate de George Hurrell, ale cărui portrete cu vedete hollywoodiene din anii 1930 şi 1940 au definit o întreagă eră a farmecului lumii cinematografice.

Diana Ross şi vedete ale muzicii pop precum Nikki Minaj, Rita Ora şi DNCE au cântat la eveniment.

Cel mai scump lot din licitaţia pentru American Foundation for Aids Research a fost o colecţie de rochii, care a fost adjudecată contra sumei de 3 milioane de euro.

Cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a început pe 17 mai şi se va încheia duminică.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.