Prinţesa Anne l-a decorat marţi pe actorul Daniel Craig "în semn de recunoaştere pentru contribuţia sa excepţională în cinema şi teatru".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul britanic a primit Ordinul Sfântul Mihai şi Sfântul Gheorghe, la fel ca personajul său James Bond, pe care l-a interpretat pe ecran timp de 13 ani. 

 

În septembrie 2021, în momentul lansării "No Time to Die", Royal Navy l-a numit pe Daniel Craig comandant onorific, acelaşi grad pe care îl avea James Bond.

Daniel Craig l-a interpretat pe James Bond în cinci filme, "Casino Royale" în 2006, "Quantum of Solace" în 2008, "Skyfall" în 2012, "007 Spectre" în 2015 şi "No Tome to Die" în 2021.

Actorul va fi pe afişul "Glass Onion: A Knives Out Mystery", continuarea "Knives Out", care va fi lansat pe Netflix în 23 noiembrie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.