Cypress Hill a devenit joi primul grup hip-hop latino care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu această ocazie, membrii grupului au ţinut un discurs în care s-au arătat recunoscători canabisului.

B-Real a spus: „Iubim steaua. Ar fi putut fi o frunză de aur, totuşi, o frunză de canabis din aur. Şi asta ar fi fost bine”.

„Acesta va fi un altar pentru toţi drogaţii, pentru cultura canabisului. Veniţi şi aprindeţi lumânări, aruncaţi chiştoacele, joint-urile, bong-urile chiar aici, rugaţi-vă pentru o bună recoltă”.

La ceremonie au participat şi rapperul Xzibit şi prezentatorul George Lopez.

Cypress Hill a debutat discografic în 1991, cu albumul omonim. Grupul a fost nominalizat de trei ori la premiile Grammy, iar cele nouă materiale de studio lansate până în prezent au fost vândute în peste 20 de milioane de copii în întreaga lume.

Pentru discul „Rise Up” (2010), Cypress Hill a colaborat cu artişti precum Mike Shinoda de la Linking Park şi Tom Morello de la Rage Against The Machine. Cel mai recent album al Cypress Hill, „Elephants on Acid”, a fost lansat în septembrie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.