„Crave” este al 49-lea single al cântăreţei americane Madonna care ocupă primul loc în topul Dance Club Songs al Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa, interpretată împreună cu Swae Lee, a urcat de pe poziţia a doua pe prima în lista care va fi publicată integral pe 16 noiembrie.

„Crave”, care reprezintă prima piesă pentru Lee clasată în fruntea topului, a fost remixată pentru cluburi de Tracy Young, Benny Benassi şi DJLW, între alţii.

Madonna este artista cu cele mai multe prezenţe în acest clasament, urmată de Rihanna, cu 33, Beyoncé, cu 22, şi de Janet Jackson, cu 20.

Acesta este al treilea single al Madonnei ce ajunge pe primul loc anul acesta, după „Medellín", cu Maluma (29 iunie), şi „I Rise" (31 august), şi al nouălea consecutiv al artistei.

Primul single al cântăreţei care a ocupat locul 1 în top a fost „Holiday”/ „Lucky Star”, timp de cinci săptămâni, în 1983.

Topul Dance Club Songs măsoară înscrierile făcute de DJ-i de club şi a fost lansat pe 28 august 1976.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.