Clovnul malefic Pennywise al lui Stephen King va apărea din nou în filmul "It", care va fi lansat în cinematografele din România pe 8 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Romanul bestseller al lui Stephen King a fost transpus pe ecran pentru prima dată în mini-serialul din 1990. 

Regizor pentru lungmetrajul "It" este Andrés Muschietti, cunoscut pentru filmul horror "Mama" cu Jessica Chastain, potrivit The Guardian. 

"Este un film horror, însă nu doar atât", a declarat Muschietti audienţei de la Comic-Con de săptămâna trecută. "Este o poveste despre dragoste şi prietenie şi multe alte emoţii frumoase". 

Distribuţia îi înclude pe actorul Finn Wolfhard din "Stranger Things" şi pe Jaeden Lieberher din "Midnight Special", în timp ce copilul-clovn este intepretat de Bill Skarsgård, cunoscut pentru rolurile din "Hemlock Grove" şi "Anna Karenina".

"Povestea este aceeaşi, dar sunt câteva schimbări în felul în care sunt speriaţi copiii", a declarat Muschietti pentru Variety. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.