Cinematograful „Elvire Popesco” din Bucureşti îşi va relua proiecţiile vineri, la ora 19:00, iar „La Vérité”, cu Catherine Deneuve, Juliette Binoche şi Ethan Hawke în distribuţie, va fi primul film prezentat în sală după patru luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La proiecţia filmului regizat de Hirokazu Koreeda, cineast premiat în 2018 cu Palme d'Or pentru „Shoplifters”, va fi prezentă şi ambasadoarei Franţei în România, Laurence Auer, care va adresa un mesaj de bun venit spectatorilor.

„La Vérité” este primul film pe care regizorul Hirokazu Koreeda l-a realizat în afara Japoniei, în limba franceză, şi a fost selectat în competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia 2019.

Sâmbătă, programul va continua cu „Servants/ Servitorii”, de Ivan Ostrochovský, cu actorul român Vlad Ivanov în distribuţie, care va participa la un dialog cu publicul.

Din programul primelor trei zile fac parte comediile franceze „La Belle Epoque”, de Nicolas Bedos, şi „Un Divan à Tunis”, de Manele Labidi, dar şi documentarul „Acasă”, de Radu Ciorniciuc.

Toate proiecţiile se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară  (dezinfectarea sălii, portul măştii, obligativitatea respectării distanţei dintre spectatori), în conformitate cu reglementărilor în vigoare.

Capacitatea cinematografului va fi redusă la 30% (54 de locuri), iar programul se va încheia la ora 21:00. Biletele sunt deja disponibile pe elvirepopesco.ro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.