Charlize Theron, Octavia Spencer şi Daniel Craig sunt primele vedete anunţate că vor prezenta la gala Globurilor de Aur, ediţia a 77-a, care va avea loc duminică noapte, la Los Angeles, potrivit AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (The Hollywood Foreign Press Association) a mai anunţat joi că printre alţi prezentatori se vor afla Sofia Vergara, Kerry Washington, Tiffany Haddish, Glenn Close şi Will Ferrell. Kate McKinnon şi Ted Danson de asemenea vor prezenta. 

Ricky Gervais va fi gazda celei de-a 77-a ceremonii a Globurilor de Aur, care va fi difuzată de NBC. Este a cincea oară când actorul britanic prezintă ceremonia, după ediţiile din 2010 până în 2012 şi cea din 2016. 

Tom Hanks va primi anul acesta premiul onorific "Cecil B. DeMille". Actorul este câştigător a patru Globuri de Aur pentru performanţe în filmele "Big", "Philadelphia" şi "Forrest Gump", precum şi pentru regia miniseriei HBO din 2001 "Band of Brothers". 

Ellen DeGeneres va fi onorată cu premiul "Carol Burnett" pentru cariera sa în televiziune. 

La această gală, vor fi acordate premii la 25 de categorii: 14 pentru film şi 11 pentru televiziune. 

„Marriage Story” a primit cele mai multe nominalizări, şase, fiind urmat de „The Irishman” al lui Martin Scorsese şi de „Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino, cu câte cinci. În ceea ce priveşte numărul de nominalizări pe reţele, Netflix conduce cu 34.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.