O pereche de pantofi din piele, din mătase, aur şi diamante, a fost propusă spre vânzare la Dubai pentru suma de 17 milioane de dolari, un record absolut, potrivit organizatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Perechea de pantofi cu tocuri înalte este expusă de miercuri la Burj al-Arab, unul dintre hotelurile de lux ale oraşului din Emiratele Arabe Unite care caută constant să doboare toate recordurile, scrie AFP. 

Pantofii au fost concepuţi şi creaţi în Italia, cu 236 de diamante, între care două fără defecte, de tip D, de 15 carate fiecare. 

"Dubai este un oraş al milionarilor şi miliardarilor. Există o piaţă potenţială în toată regiunea Golfului şi (în special) în Arabia Saudită" pentru acest tip de produse, a explicat pentru AFP Hemant Karamchandani, bijutierul care se află în spatele acestei creaţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.