Casa în care a fost filmat serialul „Prinţul din Bel-Air/ The Fresh Prince of Bel-Air” poate fi închiriată prin Airbnb pentru 30 de dolari pe zi, iar această ofertă este menită să marcheze 30 de ani de la debutul producţiei, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Will Smith, starul serialului, a anunţat pe Instagram că imobilul din „The Fresh Prince of Bel-Air” poate fi închiriat de rezidenţi ai districtului Los Angeles.

Începând cu 29 septembrie, aceştia au ocazia de a se caza individual sau în grup de doi. Cele cinci date disponibile sunt 2, 5, 8, 11 şi 14 octombrie.

Oaspeţii de o noapte vor avea acces în aripa casei în care se instalase personajul lui Smith, precum şi la piscină şi în salon.

Dormitorul este dotat cu un coş de baschet şi cu platane la care pot fi mixate piese clasice, iar musafirii vor avea acces şi la garderoba lui Will.

Din cauza pandemiei, cei selectaţi trebuie să dovedească reşedinţa în district şi să aparţină aceleaşi gospodării.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.