Starul american R. Kelly a fost din nou acuzat de abuz, inclusiv că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un băiat în vârstă de 17 ani, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii susţin că rapperul a abuzat de adolescent după ce l-a întâlnit într-un restaurant McDonald's din Chicago în 2006. 

Ei cer dovezi în acest sens pentru a fi audiate la procesul din august al lui Kelly. 

Kelly a negat că ar fi abuzat vreodată pe cineva, iar avocaţii săi nu au răspuns la ultimele acuzaţii. 

Câştigătorul premiului Grammy, pe numele real Robert Kelly, urmează să fie judecat la New York luna viitoare pentru acuzaţii de exploatare sexuală a copiilor, realizarea de imagini indecente cu minori, racolare şi obstrucţionarea justiţiei. Acuzaţiile implică şase femei şi fete. 

R. Kelly, unul dintre starurile R&B în anii 1990, a fost închis în 2019 şi aşteaptă să fie judecat. Plângeri pe numele lui au fost depuse în Illinois, Minnesota şi New York. El a pledat „nevinovat” faţă de multiplele acuzaţii care i-au fost aduse. De trei ori i-a fost refuzată eliberarea pe cauţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.