„Solo: A Star Wars Story”, spinoff regizat de Ron Howard, va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, în afara competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, cu Alden Ehrenreich în rol principal, va fi prezentat pe 15 mai, iar pe plan mondial va fi lansat pe 25 mai.

Woody Harrelson, Emilia Clarke şi Phoebe Waller-Bridge fac parte din distribuţie şi este posibil ca ei să fie prezenţi la premiera flmului din cadrul festivalului.

„Proiecţia din marele amfiteatru Lumiere de la Palais des Festivals din Cannes promite să fie un eveniment pentru toţi fanii acestei saga şi pentru toţi cei care vor participa”, au spus organizatorii.

Lineup-ul complet pentru ediţia de anul acesta a festivalului, care va avea loc între 8 şi 19 mai, va fi anunţat pe 12 aprilie.

Cate Blanchett, Benicio Del Toro, Bertrand Bonello şi Ursula Meier vor prezida juriile competiţiei, secţiunilor Un Certain Regard, Cinéfondation şi de scurtmetraje, respectiv Caméra d'or.

Joi a fost anunţat filmul care va deschide competiţia oficială, pe 8 mai. Este vorba despre lungmetrajul „Todos lo saben”, prima peliculă 100% spaniolă a regizorului iranian Asghar Farhadi, care îi are în rolurile principale pe Javier Bardem, Penélope Cruz şi Ricardo Darín.

Actorul Édouard Baer va fi gazda ceremoniilor de deschidere şi închidere ale celei de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.